Yoga med marie Hall

Hantera vardagsstressen & hitta din potential (4 ggr)

Denna kurs vänder sig till dig som behöver en nystart, omstart och uppladdning av dina batterier. Du kanske känner att livet bara kör på, du känner att du ligger efter i för mycket, värmen stiger och pressen likaså. Eller kanske känner du dig vilsen och villrådig eller kanske allt är fantastiskt som det är men du bara behöver en rejäl återhämtning.
Denna kurs kommer att hjälpa dig att hitta ett skönt stabilt lugn inombords som kommer att hjälpa dig att hantera dina sprängfyllda dagar, lätta den tunga bördan och ge dig hopp om det underbara i livet. Perfekt att hitta stabiliteten innan jul

Vi ses fyra måndagskvällar:

25 november

2 december

9 december

16 december

Denna kurs är baserad på enkla, kraftfulla övningar, meditationer och avslappningar som ger snabba resultat, stressen sköljs ur kroppen och du får mer ork till jobb och familj.

Lär dig var din gräns går och hur du blir mer lyhörd för dina behov. Det är så lätt i dagens samhälle att bara köra på. Men är det verkligen mest optimalt? Hur maximerar vi vår potential utan att bygga upp stressen i vår kropp? Här får du de verktyg du behöver

Du som är MindBlowing Yoga medlem eller blir innan kursstart får 100kr i rabatt på denna kurs. Du kan också lösa ett klippkort som också gäller till vårens kurser. Väljer du att köpa kursen med rabatt blir det näst intill samma låga pris som tidigare.
När: Måndagar kl 19:00-20:15 med start 25 november

Kostnad för kurs 4ggr: 690kr ordinarie pris, pris med rabatt 590kr, inkl lånematta

10ggr klippkort: 1800kr (kan användas på all min yoga)

Drop-in: 200kr

Plats: VFC Fenix väg 18

Hur: mjuka kläder

Välkommen !