MindBlowing Yoga

Måndagsboost – maximera din potential utan stress

Jobba upp ett skönt lugn i din kropp så att du klarar av den stress du utsätter dig och din kropp för om dagarna. I den djupa avslappningen och i vibrationerna från gongen sköljs all stress ur kroppen och du får mer ork till jobb och familj.

Lär dig var din gräns går och hur du blir mer lyhörd för dina behov. Det är så lätt i dagens samhälle att bara köra på. Men är det verkligen mest optimalt? Hur maximerar vi vår potential utan att bygga upp stressen i vår kropp? Måndagsboost ger dig svaren.

Jag har valt att hålla kostnaderna nere så att du kan gå på fler ställen utan att känna dig låst. Måndagsboost är ett självklart val för många. Kom och testa du också

Kostnad: 100kr, drop-in inkl lånematta               

Hur: mjuka kläder

 Välkommen !

Fredagsläkning – för djup allsidig läkning

Vissa ligger ner genom hela passet vissa gör alla övningar och några däremellan. Kom oavsett skick. Vi gör övningar som skrapar fram din allra bästa sida, ger dig ett ökat lugn, större livslust, stabilitet och ger dig kraften att ta dig för det du vill i livet. 

Yogapassen är enkla och de som testat känner eufori efter, nybörjare som världsvan, otränad som elittränad. Alla får ut något ur dessa magiska miniretreat. Vi varvar djupavslappning med yogaövningar, lyssnar till klanger och vibrationer från gong och klangskålar. Efteråt fikar vi, pratar om livets gåtor och tar upp eventuella frågor som kommit upp kring passet

 Kostnad: 250kr drop-in, halva priset första gången

 Välkommen !

Lördagsgodis – ett glädjefyllt & upplyftande yogapass

Släpp alla krav och hitta glädjen inom dig. ”Happiness is a state of mind”. Plocka fram din glädje så att du får tillgång till den även i de lite tuffare situationerna i livet. Att behålla glädjen inom sig även om världen susar på där ute är inte så enkelt alla gånger. Men det är möjligt. På väl utvalda lördagar gör vi det omöjliga möjligt. Denna yoga måste upplevas.

Varmt välkommen!

5 oktober / 26 oktober / 9 november / 30 november / 14 december / 21 december

 Kostnad: 111kr

Hur: på med mjuka kläder och njut tillsammans med oss

Välkommen !